Uppdatering kattungen Agatha

Här kommer nya ägarnas bilder och ord om Agatha sedan hon flyttat. Vi har också haft turen och möjligheten att själva få träffa Agatha (numera Kattia). Det var så härligt att få se henne i sin nya familj. Påmindes igen om hur glad jag är att vi la tid på att välja fina hem till alla Veras kattungar. Samma tid och eftertanke kommer ske vid nästa kull, vid val av köpare/nya ägare.

”Redan när hon var unge så var hon självständig. Så har hon fortsatt hemma hos oss också, samtidigt som hon också vill vara med oss. Vi har inte hittat något mönster i var hon vill sova. Ibland sover hon hela natten bredvid Lilly i hennes dubbelsäng. På nätterna brukar Lilly ibland komma ner till oss och sova i vår säng. Då är Kattia med oss ibland, men ibland vill hon sova själv.

Men om vi t.ex. stänger om oss i badrummet, där Kattia helst ej ska vara för om hon blir blöt och sedan går på lådan så sprider hon sand över hela lägenheten och sanden fastnar på hennes tassar och är svår att få bort. Då jamar hon och vill inte vara själv.

Varje gång vi lämnar lägenheten följer hon med oss ner till ytterdörren. Och när vi kommer hem så kommer hon ynkligt jamande ner för trappan till vår hall. Så hon är social och kelig också.

Hon spinner bara man ger henne ett klapptag och vill gärna ligga i något knä när vi ser på teve.

Teven är hon väldigt nyfiken på och ställer sig ofta nära och tittar. Hon hoppar ofta upp på tevebänken och attackerar något på teveskärmen.

Hon klättrar också bra. På lådhantagen upp till diskbänken, trots att vi försöker lära henne att inte vara där.

Hon är trygg och inte så rädd för nya människor. Många av Lillys kompisar har fått träffa Kattia och leka med henne. Det är inga problem för Kattia.

Kattia har en egen stol vid vårt matbord som står nära ett fönster ut mot en gata och ett rönnbärsträd där en del fåglar är. Hon sitter dagligen och tittar ut genom det fönstret.

Hon är underbar och vi är så glada och vi är så glada för henne”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *