Gästbok

Här tänkte vi ge alla möjlighet att skriva till oss, om oss och skicka hälsningar. Vore ett bra ställe att som köpare av kattunge skriva hur det går för er, vad er erfarenhet av oss är osv.

 
 
 
 
 
 
 
3 inlägg.
Cecilia Cecilia från Stockholm skrev den september 10, 2019 kl. 6:09 e m
Nu har det gått ett år sedan vi första gången tog kontakt med Åsa. Vera hade precis fått sin första kull och vi skulle snart bli stolta kattföräldrar till Frodo (Lewis som han hette då). Vi fick redan från dag ett en sån fin kontakt med både Åsa och Daniel, som gav oss möjlighet att hälsa på Frodo tills den dagen han fick flytta hem. Åsa hade skapat en fin och trygg miljö där katterna kunde växa upp. Som nya kattföräldrar hade vi många funderingar och frågor och Åsa fanns alltid där för att stötta och hjälpa till, vilket kändes väldigt tryggt. Frodo är världens finaste katt och vi hade inte kunnat ana hur mycket kärlek han skulle ge oss. Han är väldigt busig och rolig. För att inte nämna vilken stor personlighet han har. Som liten ville han vara nära. Sitta i knät och bli gosad med konstant vilket var en dröm. Nu är han mer självständig men plötsligt lägger han sig nära och vill bli gosad med. Inte mycket slår den känslan. Nu önskar vi Vera med familj all lycka till inför den kommande kullen. Även alla framtida kattföräldrar där ute önskar vi lycka till! Vänliga hälsningar, Cecilia, Anders & Frodo 🐱💕
Klas Heurlin Klas Heurlin från Stockholm skrev den september 10, 2019 kl. 2:36 e m
Åh, vi följer Veras andra kull med spänning! Vi minns fortfarande när vi fick följa vår kattunge via den här siten, från Veras första kull. Varje vecka fick vi se nya bilder, hur hon växte, började öppna ögonen och till slut busa. Kontakten med dig Åsa kändes så trygg och bra redan från första början. Maken till trygg kattunge har jag aldrig varit med om. Jag har haft två kattungar tidigare. Båda var livrädda när de kom hem till mig första gången. Vår Kattia som kom från Veras kull var istället lugn och trygg redan från start och sprang inte och gömde sig direkt som mina två tidigare ungar gjorde. Kattia lade sig tillochmed i mitt knä och sov första kvällen när vi tittade på teve. Det märks att både kunskap och varm hand ger härliga katter, så vi är verkligen nöjda med vårt köp av dig Åsa! Tack!
Julia Kullberg Julia Kullberg från Uppsala skrev den september 10, 2019 kl. 2:30 e m
Vi är så glada att vi 22 oktober 2018 fick ta över ansvaret för lille Mycroft. En social och glad kille som är med oss överallt! Långebo’s britter är toppen uppfödare som lät oss vara med på hela Mycrofts resa innan vi hämtade honom genom bilder och små söta uppdateringar om gos och bus. Rekommenderar starkt!