Långebos britter väntar tillökning i september

I inledningen av sommaren började äntligen Vera löpa ordentligt och hon fick besöka vackra Toby i en knapp vecka. De parade sig fint och Vera visade sedan tecken på dräktighet mitt under sommaren.

Vera

Toby

Toby och Vera

Nu är Vera längre gången, magen växer och nedkomst är beräknad till någon gång runt 4-10 september (dygn 60-66).

Vi kommer under vecka 35 ta kontakt med alla intressenter som hört av sig tidigare för att se hur många vi har ”på listan” och om vi behöver gå ut med annons på olika brittsidor.

Läs mer under Köpa kattunge om vad vi söker hos våra kattungeköpare. Ta kontakt via mail om du har frågor eller är intresserad av en kattunge.

En kattunge i denna kull kommer kosta 11500kr och tingningsavgift på 1500kr tas ut vid tingning efter att vi träffats allihopa, vi-köpare & köpare-kattunge. Kattungen flyttar sedan hemifrån, vaccinerad och besiktigad, när den är minst 12 veckor gammal. Alla våra kattungar har stamtavla och vi föder upp och säljer kattungar i enlighet med Sveraks rekommendationer och riktlinjer.

Så nu väntar vi med spänning och hoppas på en lika frisk och fin kull som Vera fick för ett år sedan, samt att nedkomsten går väl och att Vera får må bra genom allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *