De sista två lämnade boet igår

Jag hade bävat för dagen då de sista små kattungarna skulle flytta, oro över hur 3-årige sonen skulle reagera och hur Vera skulle ta det hela men det var nog faktiskt jag som hade det svårast för både sonen och Vera har fixat det hur bra som helst. Tur då att både Agatha och Doyle hade just sina framtida familjer att flytta till, perfekta just för dem. Att få se glädjen och kärleken hos en åttaåring som äntligen får hämta hem sin lilla kattunge, som i sin tur oroar sig över att bära henne rätt för att inte göra henne illa. Den här resan, para Vera, dräktigheten, förlossning och se de små växa och bli fulla av bus, träffa sex fina familjer för de små. Det var så värt det, så pass att jag måste få göra om det. Vi får se när, men en kull till blir det….. minst!

Agatha fick fara hem med sin Lilly m föräldrar till ett härligt busigt och mysigt hem. De där två, Lilly och Agatha, vilket par de kommer bli ❤️

Doyle tyckte pappersarbetet tog för lång tid och tog sin från husses knä ner i transportväskan på eget bevåg. Kom igen, jag vill fara nu, resten av familjen (matte) väntar ju. Där har han redan visat att han hör hemma, tuffa med så keliga Doyle.

Jag kommer sakna alla små kissarna men eftersom alla nya hemmen hör av sig med fina berättelser och foton som alla vittnar om hur bra de har sig så väljer jag nu att minnas de här 12 veckorna med små kattungar som påfrestande men fantastiskt underbar. Vilka individer, vilken upplevelse. Lycka till i era nya hem, inte för att ni behöver det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *